Thursday, 20 August 2015

Ackward..feeling guilty

Assalamualaikum..pernah tak korang rasa ackward dengan someone yang you used to be with.. Yang dulunya baik..tiba tiba its become complicated..alia, tiba tiba rasa bersalah kat seseorang..sedih pon ada..alia banyak buat salah kat dia. Betul lah orang kata, bila depan mata kita tak hargai dia, bila dah jauh..baru nampak kebaikan dia..Ya Allah..aku rindu ='(.. Bukan bermaksud dah tak contact, kita lupa orang tu..sejujurnya..rindu tu hanya Allah yang tahu..alia malu..malu dengan sikap diri ni..mungkin semua ingat diri ni baik..tapi hakikat..hanya Allah yang tahu..orang nampak kita baik sebab Allah tutup aib kita..

Ya Allah, aku sayang sahabat sahabat aku.. Semoga kau pulihkanlah hubungan ini..aku rindu ya Allah..rindu.. Sayangi mereka ya Allah..

No comments: