Thursday, 7 August 2014

Salam Aidilfitri



yeahhh..dah raya..angkat tangan sambil joget..Astagfirullah..apa nak jadi anak dara ni.*.geleng kepala


Alhamdulillah..tahun ni akhirnya berjaya ambil foto keluarga..completed!! semua ada,x ada yang hilang2x..  Tak silap alia masa alia form3 tu paling last ambil family photo.. setelah sekarang alia berumur 20 tahun wink..wink^^ ni photo keluarga yang baru..tema?? kami adik beradik perempuan semua pakai sedondon merah. Ayah,iman ngan Ain jer yang out of the theme..hihi..



First raya tahun ni,tak balik muar..beraya rumah atok mak dulu..raya ketiga baru balik rumak tok aki. Jadi kiteorang memang bergotong royong lah, memasak,buat kuih raya..best..best..berkumpul adik beradik ramai ramai..cuma tahun ni,oleh kerana usia alia yang semakin tua..dah tak de belas-belas dah..jadi duit raya selalunya memang dah tak dapat..maklomlah dah beso..

Macam biasa setiap tahun, kami sekeluarga akan konvoi beramai2x ceh.. ziarah sedara mara..kadang-kadang alia sendiri tak kenal sedara, atok atok.. ni lah masanya mengeratkan hubungan..

Lepas dah puas beraya kat rumah atok belah ayah ngan ibu,keluar jejalan makan angin ngan kawan yang dah lama tak jumpa..ye lah semua dok sibok kerja, belajar pon jauh2x..tu pon x jumpa semua..jumpa mana yang ado aja..apapun lepaslah juga rindu ni..

thanks to puteri sebab sudi bawak kiteorang tengok wayang..seronok sangat sebab ni first time tengok wayang..kitaorang tengok filem GUARDIAN OF THE GALAXY..memang best ceritanya.. action+ comedy.


#lovefne









ok bye..dah nak keluar ni ..wassalam..



Photobucket

No comments: