Thursday, 6 March 2014

Riview tudung, jubah dan baju muslimah online


Alhamdulillah..masih diberi kesempatan untuk share dan update blog..Hari ni alia nak share beberapa page fb yang jual baju,jubah dan tudung yang menutup aurat.. Some of them alia dah pernah beli tudung dan baju secara online ni..(maklumlah..dapat MARA hihi..)..memang sangat memuaskan..dan paling utama menutup aurat. Wanita yang "tertutup" akan dihomati..ingat tu..

Mungkin lepas ni ada yang tercari-cari blaouse labuh ke baju yang tak ketat tapi still berfesyen..bolehlah beli secara online.. kat page yang alia nak sarankan ni..hihi promote jap. :)
 ni dia page yang alia nak share tu..


Wardatul Baydha HIJAB




Semua clothes, dress, tudung, jubah yang dijual sangat cantik dan sememangnya menutup aurat.. Harganya pula lebih murah berbanding dengan harga-harga dari page online lain yang alia pernah survey.. InsyaAllah sangat memuaskan..

 fish tail dress


 long cardigan~ sangat awesome







Dress sesuai untuk dinner tapi still menutup aurat >_<





cantik kan?? harap entri kali ini membantu mana-mana muslimah yang  suka berfesyen tapi tak tahu nak shopping kat mana..sharing is loving hehe..tak salah berfesyen asalkan tahu jaga auratmu..

wassalam..




Photobucket