Monday, 25 November 2013

aku dan sea scout MIMET

dah lame x update blog...tiba-tiba jejari ni gatai nak menaip...alia nak share pengalaman camping kat Gua Tempurung Perak..seriously memang best..+sebenarnya,niat masa mula-mula join sea scout ni sekadar nak join at least 1 club..sebab x de option lain hehe..tapi akhirnya,betulkan niat,alia nak cabar diri untuk buat aktiviti lasak..maklumlah..diri ni selalu dilabel "gadis melayu terakhir' hehe.. menyampah..
Mira ,nani,kak zai pon join jugak..lagilah best bila ade geng ni..tapi banyak aktiviti yang x dapat amik gambar sebab x dibenarkan bawak camera macam aktiviti caving masuk gua tempurung.night walk redah lombong,ngan aktviti ape ntah namenya..haha..(den lupa..+_+)
daripada menaip panjang2x,,meh lah kita tengok gambar..Gambar menceritakan pengalaman dan kenangan..huhu..

orang kuat sea scout..yg sempoi..


time ni nak buat roti lilit..



dari kiri maria,mira,nani,kak zai and me^_^


group kami^^ tengah bincang untuk persembahan mlm kebudayaan..


virgil!! pengakap kelana..



chef bersama pembantu2x nye..haha..
(maaf gurau jerr..)


P.I.S.S!!



gaya bebas..s.m.i.l.e :)



kami berempat..


kak zai,pandai posing lah..


kami  budak baru belajar masuk sea scout 
kalau salah tolong tunjukkan..hehe..

comel!!



roti lilit










dinner group kami..sardin..


snap jap ngn kak zai..

tapak perkhemahan..ade sg belakang tu..

hidup seascout!!
yang ni pulak first aktiviti seascout,hiking bukit busu..such a tiring day..











kepenatan


berehat bersama kitkat..haha..

new people,
new friends,
new moments,
new experience..
Wassalam...
Photobucket

No comments: