Sunday, 21 July 2013

update keputusan UPU kawan2x

mentang-mentanglah internet tengah laju..nak update je ye miss alia!! Alhamdulillah..masih diizinkan untuk berbloging..sekadar untuk share ilmu dan pengalaman..sharing is caring right??
baru-baru ni laman MUKA BUMI BUKU di sesakkan dengan status ratusan lepasan matrik/pasum / asasi tentang keputusan UPU..jadi di kesempatan ini , alia nak updatelah keputusan classmate and kengkawan alia,Alhamdulillah..rata-ratanya semua dapat apa yang diaorg nak..maknanye tak de istilah kene lelong kalau tak dapat pointer above 3.80..(tapi janganlah bila alia buat statement cam ni , korang terus target nak pointer cukup2x makan pulak,,==')


ni antara yg alia tahulah...tapi ada yg setakat tahu U jer..tu pon tahu dari kengkawan..tahniah!!
  izzati afiqah-USM(nurse)
  muiz-UPM(pengkhususan rangkaian komputer)  
 tasya-UITM(sains kimia analisis forensik)
  sue-UKM(ekonomi)
  ika-UPM(sains bahan)
  deqna-UMT(teknologi akuakultur)
  suha-UITM(industrial design)
  laila-UTM
  amal-UPM(kejuruteraan mekanikal)
  khalidah-UTM(fizik industri)
  lisa-UKM
  mus-UTHM(civil engeneering)
  fakar-UKM
  farah-UMT(pengurusan)
  adham-UTEM
  fadilah-UPM(sains hortikultur)
  azira-UITM(sains komputer)
  durah-USM
  me-UPM(sains hortikultur),UNIKL(pengurusan maritim)
Tahniah buat rakan-rakan semua.Jangan lupa sujud syukur.

 ”.... dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya” (Al-Baqarah : 216) 

 Pasti ada sebab Allah letak kita disesuatu tempat.Dan tak kiralah dimana kita dicampak perjuangan tetap diteruskan.Disitulah kita bertapak.
 wassalam..
Photobucket

No comments: