Sunday, 21 July 2013

Memorial raya gadis kampung (2012)


Dah berbulan rasenye duk kat rumah..baru berapa bulan tamat KMJ,tapi rasenye macam setahun.. Tak lama lagi nak raya..(ingat raya je aku ni==')  alia boring tadi jadi belek2x lah folder yang dah bersarang
dalam  lappy ni..teringat pulak raya tahun lepas..

masetu first time raye beraya ngan kawan-kawan fne yang awesome naik motor..hu..hu.. seronok!!tapi macam biaselah alia,yana deqna x reti naik motor..jadi si puteri,yati ngan solehah yang bawak kiteorang..amalina ngan azza pon ada same..mira tak de mase tu sebab die beraya kat Mersing rasenye,,(sob..sob..TT)
takpe-takpe tahun ni Insha Allah dapat raya sama..ye la lepas ni masing-masing nak merantau masuk U..time raya je lah dapat jumpa..

mula-mula semua kumpul kat rumah alia,pastu kiteorang sembang lame.. sangat,,(biasalah makcik-makcik berjumpa haha..yuruemo6.gif 20 * 20 sakit kepala!) jadi kiteorang sempat gi rumah kimie(hakimi) je sebab dah petang sangat..

mesti boroi boringkan entri tak de gambar ..okey jom tengok..Eh nanti dulu,HAK CIPTA TERPELIHARA yup!!

jaga-jaga ye..loading lambat..coz banyak gambar..sorry..



ni kat rumah alia..


posing lepas perut kenyang..haha




puteri sebok ngan FB =='


cuba teka kat mana??


paya bakau? ==' 
depan rumah..lah..




siap hidang durian lagi..


posing jap depan rumah kimi :)


such a beautiful house^^


sebok jer nurul ain ni==' (adik saya)


puteri , deqna ngan ...sape ntah..


amalina and azza


solehah and yati





bestnye jadi budak kampung kan?? I'm proud to be kg girl haha..

THANKS for a sweet memory 

rindu korang...semoga tali persahabatan kita till Jannah ^^ amin..

#mier lepas baca entri ni, gerenti  nak join raya tahun ni..hihi..Bputi_girl.gif 20*20

wassalam..


Photobucket

No comments: