Sunday, 21 July 2013

update keputusan UPU kawan2x

mentang-mentanglah internet tengah laju..nak update je ye miss alia!! Alhamdulillah..masih diizinkan untuk berbloging..sekadar untuk share ilmu dan pengalaman..sharing is caring right??
baru-baru ni laman MUKA BUMI BUKU di sesakkan dengan status ratusan lepasan matrik/pasum / asasi tentang keputusan UPU..jadi di kesempatan ini , alia nak updatelah keputusan classmate and kengkawan alia,Alhamdulillah..rata-ratanya semua dapat apa yang diaorg nak..maknanye tak de istilah kene lelong kalau tak dapat pointer above 3.80..(tapi janganlah bila alia buat statement cam ni , korang terus target nak pointer cukup2x makan pulak,,==')


ni antara yg alia tahulah...tapi ada yg setakat tahu U jer..tu pon tahu dari kengkawan..tahniah!!
  izzati afiqah-USM(nurse)
  muiz-UPM(pengkhususan rangkaian komputer)  
 tasya-UITM(sains kimia analisis forensik)
  sue-UKM(ekonomi)
  ika-UPM(sains bahan)
  deqna-UMT(teknologi akuakultur)
  suha-UITM(industrial design)
  laila-UTM
  amal-UPM(kejuruteraan mekanikal)
  khalidah-UTM(fizik industri)
  lisa-UKM
  mus-UTHM(civil engeneering)
  fakar-UKM
  farah-UMT(pengurusan)
  adham-UTEM
  fadilah-UPM(sains hortikultur)
  azira-UITM(sains komputer)
  durah-USM
  me-UPM(sains hortikultur),UNIKL(pengurusan maritim)
Tahniah buat rakan-rakan semua.Jangan lupa sujud syukur.

 ”.... dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya” (Al-Baqarah : 216) 

 Pasti ada sebab Allah letak kita disesuatu tempat.Dan tak kiralah dimana kita dicampak perjuangan tetap diteruskan.Disitulah kita bertapak.
 wassalam..
Photobucket

Memorial raya gadis kampung (2012)


Dah berbulan rasenye duk kat rumah..baru berapa bulan tamat KMJ,tapi rasenye macam setahun.. Tak lama lagi nak raya..(ingat raya je aku ni==')  alia boring tadi jadi belek2x lah folder yang dah bersarang
dalam  lappy ni..teringat pulak raya tahun lepas..

masetu first time raye beraya ngan kawan-kawan fne yang awesome naik motor..hu..hu.. seronok!!tapi macam biaselah alia,yana deqna x reti naik motor..jadi si puteri,yati ngan solehah yang bawak kiteorang..amalina ngan azza pon ada same..mira tak de mase tu sebab die beraya kat Mersing rasenye,,(sob..sob..TT)
takpe-takpe tahun ni Insha Allah dapat raya sama..ye la lepas ni masing-masing nak merantau masuk U..time raya je lah dapat jumpa..

mula-mula semua kumpul kat rumah alia,pastu kiteorang sembang lame.. sangat,,(biasalah makcik-makcik berjumpa haha..yuruemo6.gif 20 * 20 sakit kepala!) jadi kiteorang sempat gi rumah kimie(hakimi) je sebab dah petang sangat..

mesti boroi boringkan entri tak de gambar ..okey jom tengok..Eh nanti dulu,HAK CIPTA TERPELIHARA yup!!

jaga-jaga ye..loading lambat..coz banyak gambar..sorry..



ni kat rumah alia..


posing lepas perut kenyang..haha




puteri sebok ngan FB =='


cuba teka kat mana??


paya bakau? ==' 
depan rumah..lah..




siap hidang durian lagi..


posing jap depan rumah kimi :)


such a beautiful house^^


sebok jer nurul ain ni==' (adik saya)


puteri , deqna ngan ...sape ntah..


amalina and azza


solehah and yati





bestnye jadi budak kampung kan?? I'm proud to be kg girl haha..

THANKS for a sweet memory 

rindu korang...semoga tali persahabatan kita till Jannah ^^ amin..

#mier lepas baca entri ni, gerenti  nak join raya tahun ni..hihi..Bputi_girl.gif 20*20

wassalam..


Photobucket