Monday, 24 June 2013

entri khas untuk tuan puteri


pic ni masa form 5..put3 yg pakai baju biru tu..<3

semalam 23/6/2013 adalah hari jadi my awesome BFF  puteri nurdiyana binti megat nordin
Happy birthday puteri!!!
aku mintak maaf kalau ko terkecil hati sebab aku lambat wish..tapi sebenarnya aku ingat..tak pernah lupa :)

entri hari ni khas untuk ko..sepanjang aku ngan yana berkawan dengan ko banyak suka duka dah kita lalui bersama..thankz beb sebab sentiasa dengan kami susah dan senang..aku harap ko terus tabah..aku tahu ko sedih sangat bila kiteorang satu-satu tinggalkan ko pergi universiti..puteri,walaupon kiteorg dok jauh,tapi kiteorg tak pernah lupa kat hang..rindu lagi adalah..

janganlah sedih2x put,aku nak kita sama-sama masuk universiti..sama-sama berjaya dunia dan akhirat..aku selalu doakan ko..be strong girl!!pedulikan orang-orang yang negatif keliling ko..(kalau adalah hehe..memandai jer aku ni..)

puteri a.k.a put,ni dia wish aku untuk ko..
  • good luck untuk stpm kau..do your best..
  • semoga kita sama2x..masuk universiti dan syurga..insha Allah..
  • semoga ko jumpa bakal suami yang soleh..(bukan pakwe yer,,hehe..)
  • semoga ko sentiasa ceria..awet muda haha..
  • semoga persahabatan kita tak pernah putus..sampailah kita dah kahwin nanti..serious hehe..
  • semoga nanti bila ko dah sambung belajar ,ko jumpe sahabat yang ramai  lagi baik baik..keliling ko..
ada banyak lagi..tapi biarlah jadi doa untuk ko..thanks yup kawan sebab selalu ingat kiteorang..tak sabo nak jumpa ko nanti..jamgan terkejut aku dah gemok skarang..hehe..



pic terbaru aku n puteri


yana ngan puteri

ada card special untuk hang..harap ko suka..








wassalam..

Photobucket

No comments: