Friday, 14 December 2012

result pspm dah keluar!!


lamanye tak update blog!!! kawan-kawan macam mana sihat tak?? (ceh, dah macam rancagan kanak-kanak pulak dah..)
hari ni alia nak update pasal result pspm yang baru jer keluar 11/12 lepas..Alhamdulillah..pointer first semester ni jauh labih better dari result ups dulu..3.50..alia dah sangat bersyukur dengan apa yang alia dapat..terima kasih ya Allah..:) Yang lebih menggembirakan lagi,,my twin,yana dapat 3.92..fuh..hebaq..hebaq..(dalam hati jelous he,he,,)..Gembira sangat bila dapat buat ibu dan ayah happy..

Bila ada kesempatan nak menulis ni..alia nak ucapkan tahniah kat sahabat2x alia..roomate..classmate n semua budak-budak kmj lah yang berjaya dapat 4 flat serta berjaya teruskn pengajian..i'm happy for you
Tapi pada yang tak capai target..jangan stress-stress..mungkin ada hikmah yang tersembunyi..Allah maha bijaksana lagi maha mengetahui :) BELIEVE TO ALLAH!!

buat classmate alia,nasuha hamdan...masih ada peluang..this sem, tunjukkan suha punya auummmm...(janganlah suha terbaca belog ni,he,,,he,)betul kata parents suha,setiap orang rezeki masing-masing..mungkin rezeki suha melimpah ruah masa kat U nanti.just see..Inshaallah..



oklah.setakat ni jer coretan alia..kalau bosan sorry..sebelumtu..alia nak ucap thanks bangat kat afikah aka pika sebab bagi pinam broadbandmu..kalau tak,tak ade posting barulh nampaknye kan..

okylah korang bye..wish me luck for the next ups..
wassalam..:)


Photobucket

No comments: