Friday, 24 August 2012

Salam lebaran

salam lebaran



ASSALAMUALAIKUM!!!!
lame x jumpe...lame jugak tak berbloging...he..he..mesti bosan kan hari2x ngadap cerita yang sama je kat blog ni..ke x de sesiape yang bertandang ke blog buruks ni..he..he..yang sudi membaca artikel2x dan storymory dalam blog ni thanks sesangat..saya sayang anda!!!

ok..ok..sekarang ni mesti semua tengah sebok beraya sakan kan??
apa-apa pon..alia nak ucapkan selamat hari rayaa...salam lebaran..salam aidilfitri..dan semua adikberadiknya..kepada kawan-kawan fneku yang always the best..tq sangat-sangat..sebab hantar text ucapan raya kat alia..mintak maaf lah kalau tak sempat nak replay..tahun ni memang dah beli kad raya untuk korang tapi adikku yang sengal tu tak bagi kat korang pulak..nge~SABAWJELA..



oklah..kejap lagi kawan baik alia nak datang beraya..seronoknye....
^______________^
alia tutup laptop dulu ea..bye.bye..selamat hari raya..maaf zahir dan batin...
wassalam..

nota kaki***sedih kawan saya chui fang x dapat balik..:'(
Photobucket

No comments: