Friday, 24 August 2012

3 bulan di kmj


eksitednye..nak menaip setelah sekian lama pencen he..he..bukan ape sejak masuk matrik ni,sibuk sesangat..alhamdulillah,alia dapat modul2 iaitu subjek fizik,kimia,sains komputer dan matematik...mula-mula masa dapat tahu dapat modul 2 memang sedih sangat..sebab awal-awal aim masuk matrik memang kat kepala ni nak ambil subjek bio..sekali dapatnye fizik..tapi alia memang dapat jangka pon alia akan dapat fizik based on my result:(

tapi takpe-takpe...mungkin ada hikmahnye..Allah maha mengetahui..lagi maha bijaksana..bila lama-lama dah belajar fizik..wujudlah rasa cinta terhadap fizik..u see!!Allah maha mengetahui..baru-baru ni kami warga pelajar matrik baruje lepas exam UPS..harap-harap result baik..amin~

alia nak share lah pic-pic kat matrik (dilarang sama sekali mengsave,copy,paste,cut,download pic ni..haram!! hak milik terpelihara!!)




kami twin^__^



makanan harian..jimat duit..



mangkuk pink tu alia punye..x cabut tanda harga lagi..he..he..


tasya dan izzati afiqah..roommate yana..


smile!!! chemistry lab dengan partner deqna^__^



sue,tasya,yana dan pika




kami lagi..

roomate alia yang the best..
dari kiri: ika,zul alia ,farahin..


ika ambil fizik,zul ambil bio,farahin pulak ambil akaun..cukup 5 recah 5 rasa dalam satu bilik kteorang he.he..



mase ni lepas outing time puasa haritu..nampak tak beg shopping sebelah tu..he..he..



ni pulak praktikum alia,MD20 yang gila-gila:) bersama akak faci..





ok tu je nak share..wassalam..




Photobucket

No comments: