Friday, 24 August 2012

3 bulan di kmj


eksitednye..nak menaip setelah sekian lama pencen he..he..bukan ape sejak masuk matrik ni,sibuk sesangat..alhamdulillah,alia dapat modul2 iaitu subjek fizik,kimia,sains komputer dan matematik...mula-mula masa dapat tahu dapat modul 2 memang sedih sangat..sebab awal-awal aim masuk matrik memang kat kepala ni nak ambil subjek bio..sekali dapatnye fizik..tapi alia memang dapat jangka pon alia akan dapat fizik based on my result:(

tapi takpe-takpe...mungkin ada hikmahnye..Allah maha mengetahui..lagi maha bijaksana..bila lama-lama dah belajar fizik..wujudlah rasa cinta terhadap fizik..u see!!Allah maha mengetahui..baru-baru ni kami warga pelajar matrik baruje lepas exam UPS..harap-harap result baik..amin~

alia nak share lah pic-pic kat matrik (dilarang sama sekali mengsave,copy,paste,cut,download pic ni..haram!! hak milik terpelihara!!)




kami twin^__^



makanan harian..jimat duit..



mangkuk pink tu alia punye..x cabut tanda harga lagi..he..he..


tasya dan izzati afiqah..roommate yana..


smile!!! chemistry lab dengan partner deqna^__^



sue,tasya,yana dan pika




kami lagi..

roomate alia yang the best..
dari kiri: ika,zul alia ,farahin..


ika ambil fizik,zul ambil bio,farahin pulak ambil akaun..cukup 5 recah 5 rasa dalam satu bilik kteorang he.he..



mase ni lepas outing time puasa haritu..nampak tak beg shopping sebelah tu..he..he..



ni pulak praktikum alia,MD20 yang gila-gila:) bersama akak faci..





ok tu je nak share..wassalam..




Photobucket

Salam lebaran

salam lebaran



ASSALAMUALAIKUM!!!!
lame x jumpe...lame jugak tak berbloging...he..he..mesti bosan kan hari2x ngadap cerita yang sama je kat blog ni..ke x de sesiape yang bertandang ke blog buruks ni..he..he..yang sudi membaca artikel2x dan storymory dalam blog ni thanks sesangat..saya sayang anda!!!

ok..ok..sekarang ni mesti semua tengah sebok beraya sakan kan??
apa-apa pon..alia nak ucapkan selamat hari rayaa...salam lebaran..salam aidilfitri..dan semua adikberadiknya..kepada kawan-kawan fneku yang always the best..tq sangat-sangat..sebab hantar text ucapan raya kat alia..mintak maaf lah kalau tak sempat nak replay..tahun ni memang dah beli kad raya untuk korang tapi adikku yang sengal tu tak bagi kat korang pulak..nge~SABAWJELA..



oklah..kejap lagi kawan baik alia nak datang beraya..seronoknye....
^______________^
alia tutup laptop dulu ea..bye.bye..selamat hari raya..maaf zahir dan batin...
wassalam..

nota kaki***sedih kawan saya chui fang x dapat balik..:'(
Photobucket