Thursday, 24 May 2012

KMJ aku datang!!





sihat tak semua?? untuk pengetahuan semua follower awesomeku..*cehwah! tak lama lagi ,alia akan sambung belajar di Kolej Matrikulasi Johor..


nampaknye makin buzzylah untuk update entri..dan bersarang serta berhaboklah belog ni tak lama lagi..Apapun,insyaallah..selagi terdaya alia akan teruskan share artikal-artikal menarik serta diari alia selagi ada kelapangan masa..

Apapun..alia nak ucapkan terima kasih banyak-banyak atas jasa..bakti..pengorbanan..ihsan..dari cikgu2x lia..cikgu-cikgu S.K LENGA, S.M.K LENGA, dan S.A. LENGA,tak dilupakan tabika kemasku..hi..hi..begitu juga dengan ibu dengan ayah yang selalu doakan kakak..hanya Allah dapat mambalasnya..


maaf..hanya ada pic SMK LENGA je..tu pon amik kat facebook cikgu..hi..hi..



pic mase kat ICT..hu..hu..

tolong doakan alia yup!!lagi satu alia nak bagi tau,lia terpaksa tolak tawaran ke UPM course kejuruteraan pertanian..apa tak nya alia duduk Johor , nak belajar kat serawak..WALAWEI!! sedih memang sedih..sebab alia memang minat sangat bidang tu..lagipun,dah lama dah alia berangan-angan nak masuk upm.tapi nak buat macam mana..mungkin ada hikmah disebalik ni kan..



tolong comment sikit..bagi semangat..hi.hi..wassalam..



Photobucket

2 comments:

wani ★ mis0pink said...

kmj? me too, lol :3

Bunga Layu . said...

goodluck :DD tape tape .nanti study hard ,bole sambung dalam degree kejuruteraan dekat upm jugak :D

goodluck ^^