Sunday, 25 March 2012

peluang menang baucer buku PTS lebih RM5300!!!



dah lama tak update entry..alang-alang dah posting ni,nak tye sapa minat buku dari PTS?? *sila angkat kaki!!main-main jerk..okay,serious..serious..


sesiapa yang nak menang baucer buku pts tu boleh lah klik sini

jangan lupa tekan tau!!

yahoo.. excited lah tu.. bila dah klik tu join lah sekali contest tu..tak rugi pun..kata sayangss PTS kan..


ni hadiah contest tu..
roll drum pliz..tada..



klik gambar untuk tumbesaran..

syarat2x penyertaan korang boleh tengok kat sini

kiranya alia pun tengah join contest tu..korang pun join lah..best tau dapat baucer..sebulan dok rumah tak keje pun tak pe,boleh baca buku pts^__^

okaylah i'm stop here wassalam..

eh,lupa pulak..kalau nak singgah portal PTS tekan pic atas tu yang kale pink tu..

wassalam again...jangan lepaskan peluang!!!

Photobucket

No comments: