Thursday, 15 March 2012

doodle untuk kak mel..


pagi-pagi buta dah ngadap blog..ish..ish..tak patut betul..dah seminggu rasanya tak update entry baru kan..semuanya gara-gara tak toup broadband*la~la~la~.. kantoi rumah tak ada wifi..ngaku jelah..tak salah pun..*nge~oklah back to my mission..
sebenarnya alia bertungkus lumus buat doodle..ceh ayat..ye ye aa je..betullah!! alia belajar dari kak mel..kiranya sifu lia la kan..thanks a lot kak mel for ur tutor..it awesome!!tutorial kak mel memang ringkas..padat..efektif..dan segala yang superb lah..he..he..

oleh itu sudilah kiranya,kak mel terima my first doodle ni..khas untuk kak mel..tapi nak di bandingkan dengan doodle kak mel totally,doodle lia 10 kali ganda lebih buroks...hu..hu..doodle ni special sikit..lia animatekan supaya nampak dari yang lain..epp..kak mel je tau boleh amik!!



Photobucket
ok tu je entry pagi ni..harap kak mel suka..yang lain tu jangan jeles ea..tunggu freebies doodle dari lia..he..he..sempat lagi promote..akhir kata wassalam...
Photobucket

No comments: