Saturday, 17 March 2012

cute doodle madeline


hari tu alia ada janji nak bagi freebies kan..okay,sekarang juga lia bagi..sebelum tu..korang pernah tengok tak cerita karton madeline yang dulu-dulu kat tv satu tu..ha..lia dapat inspiration dari karton tu lah..*tak taulah eja madeline tu betul ke salah..masatu kecik lagi..tak tau eja bahasa orang putihh.he..he..

rigtclick kat doodle pastu save image as/copy image untuk simpan kat laptop korang/copy
macam tak biasa pulak korang ni...



yang ni mata nya lain sikit..
ni lah rupa madeline tu.tak lah serupa beno...




harap korang suka..doodle ni bolehlah korang edit jadikan header ke..atau apa-apa je lah...jangan lupa coment ea..akhir kata,wassalam..


Photobucket