Sunday, 5 February 2012

Kata Kunci Strawberi




contest lagi................tapi kali ni contest nye menarik sebab tu alia join..
kalau nak join boleh klik banner comey tu^

alia pertaruhkan pic ni



ni masa kat icity..

back to mission=,=

alia dah pun pergi icity dengan kulawangsa tercinta masa cuti sekolah..
bila cakap pasal i city,dah tentulah tak ada
stawberi
..yang adanye cuma lampu..
lampu...lampu...dan lampu....korang pun tau kan..==*

tak kisahlah.lampu pun lampulah.yang penting inilah
hadiah
paling istimewa
buat alia selepas strugle for spm..
dah berbulan tu..tak keluar jalan,mesti tension kepala
sadis mendengarnya TT

tuntasnya,
(*ceh wah ayat..macam karangan spm)
inilah bukti
kasih sayang
ayah dengan ibu padaku..
insyaallah...alia akan hadiahkan keputusan cemerlang untuk
ayah dengan ibu..*serius ni..bukan cobaan...

ok misi selesai!!



*notakaki:kulawangsa tu boleh search kat google kalau tak tau^^
ha.ha..gurau je..

taklawakpun!!!


wassalam..



No comments: