Monday, 27 February 2012

freebies header animation


Hari ni mood baik ..jadi nak bagi freebies..nampak tak header lia kat atas tu..gerak-garak kan..lia tak tau nama jenis header tu header apa ..tapi I called it animated header..*tak tau lah dalam istilah blog panggil header apa..hentam sajelah...ni header yang alia nak kasi..
hope u like it..


header animation1
http://i1240.photobucket.com/albums/gg498/aliyanatwinz/animationgadiskg.gif
saiz header ni 750 x 400
header animation2
http://i1240.photobucket.com/albums/gg498/aliyanatwinz/animationprincessstory.gif

saiz ni pulak 750 x 300

header animation3

http://i1240.photobucket.com/albums/gg498/aliyanatwinz/animationteenagedream.gif
yang ni pulak saiz nya 760 x 350
suka tak?? kalau dah ambil jangan lupa coment..kalau nak tinggal kan link pun tak pe..nanti alia boleh singgah blog korang..wassalam..bye.

6 comments:

Haruno Hana 하나 said...

comel ^_^

...Uzay Gingsull... said...

bagaimana buatnya ya hihi..

twinz said...

nak buat ni agak complicated sikit..kena edit satu2x pic biar nampak bergerak,pastu animatekan guna software gifted motion..insyaallah,nanti lia buat tuto..

Aku Dan Teksi said...

Memang pandai guna photoshop,boleh buatkan hedar tak.
Lagi satu,dah ada kepandaia tu boleh buat duit,ambik upah buat headar,casla murah sikit dlm rm 5 mesti masuk.macam blogger us.atau nak lebih sikit boleh join Fiverr.com

kekapas berceloteh said...

sis, kite amek satu aw :)

HmzhMhmd said...

Sis,saya amik satu! :D