Monday, 27 February 2012

entri untuk sahabatku geng seni^^

rabbitaemoticon salam fNe juga..

Dah lama beno rasanya alia tak posting..ni semua sebab nak edit blog punya pasal..sejak kebelakangan ni..alia jarang post pasal kisah hidup alia kan??but today i'm going to posting veryyy special entry ..its all about my lovely..lovely..lovely.. friends!!!!
*juz abaikan my broken english..

sekarang ni alia kan tengah cuti..dah tak sekolah lagi..yahoo!! tetiba teringat pulak kat kengkawan masa kat sek dulu..hu..hu.miss you guys lah..jom alia cerita sikit pasal my bestie ..

nama geng zaman sek : gengseni fNe..
pencipta nama group : yana,my twin
*tu pun accidently ter..bagi nama..masa nak bagi kad raya..tapi x tau nak tulis dari siapa..jadi tulislah geng seni fNe..lama2x..kawan2x sekelas pun gelar group kiteorang cam ni
sebab nama dipilih:
sukageng kitaorang minat seni..and such creatif art..
*cakap je apa sahaja contest kat sekolah pasal benda2x kreatif..mesti kiteorang dengan rela hatinya join..together..
sukafNe dipilih sebab ada makna tersembunyi gitu..
sukaf-FRIENDSHIP
sukaN-NEVER
sukae-END
*the reason why the capital of N hurup besar other than the tho words sebab N maknanya tak akan a.k.a never..ceh..wah..so,its mean persahabatan takkan pernah berakhir..

comon characteristic antara ahli : semua pakai cermin mata..except chui fang..

ahli GENG SENI fNe :* ROLL DRUM PLEASE!!..TADA..


pic ni diambil masa study group chemistry kat taman..tu yang siap pegang buku tu.tapi handset tetap x boleh tinggal..

yong xue qin a.k.a jie ting (yang comey pakai shirt biru tu..)

seorang yang sangat friendly..even kalau korang jumpe for the first time pun..korang akan mudah to be her friend..tak percaya boleh add kat fb..he..he..jangan marah jie ting..
yong ni seorang yang sangat teratur..efisien..efisien..pernah satu hari tu alia cari exam papers kat fail alia yang bersepah dengan macam2x...jadah entah...nervous x jumpe2x.. pastu legaa..jumpa..tu pun yong yang tolong cari ..ish,,ish..terok betul aku kan...yong siap ajar lagi cara susun kertas dalam fail..supaya tak ulang lagi kes ni..

puteri nurdiyana..(yang pakai shirt kuning tu..)

dalam banyak2x ahli geng seni ni,dia yang paling berani.tapi x lah sampai tahap pecahkan kaca dengan kepalatuzkicrazyrabbitemohe..he.. oleh kerana itu...dia jugalah yang selalu tolong tanya cikgu kalau aku x paham..patutnye aku yang tanya eak..maklumlah pemalu..puteri ni seorang yang agak cerewet sikit..tapi cerewet yang baik lah..even kalau nak tulis nama dia pun biar betul..jangan tertinggal 'a ' sekalipun kalau takgurau jerk..


Tan chui fang a.k.a cf
cf ni pun pemalu macam aku..tapi x lah sampai suruh orang lain tanya cikgu kalau tak dia x paham..cf ni memang peminat k pop..lagi-lagi si shin woo SJ tu..kalau kat kelas x ada cikgu,sometime kiteorang curi-curi baca magazine e-pop..alamak kantoi!!!whitebunnyemoticon tapi yang paling penting..cf ni sanggaatttt..penyabar..walaupun alia x pham seribu kali belajar add math..dia ajar juga tanpa mengeluh pun..pelik la...kalau alia tak ada maknanya buat cam tu..he..he..sory to say!!bye!!

deqna a.k.a lidi sate..eh..silap gurau je deqna..jangan marah..

si deqna ni banyak tolong lia masa sek dulu..kalau pergi study group dialah yang selalu tumpangkan kiteorang (twin).tq deqna!!!muah.. deqna ni macam2x pandai..pandai zapin,bola jaring'bola baling semuanyalah..maklumlah..ada kaki panjang..he..he..tapi tak reti bawak motor..agaknya sebab dah kena badi geng ni kot...ceh!!

oklah tu je nak kongsi cerita pasal kawan-kawan lia..Last sekali,

i want to tell them..I LOVE U ALL!!


wassalam


1 comment:

Eiyra Nu-Qi Ra said...

hye syg...

thanx ye dtg singgah blog sis...sis da folo cnie ye...da try kat cbox tp pending...so, komen kat cni la ye...sorry...