Saturday, 4 February 2012

blogku tukar kulit


perasan tak hari ni blog alia tukar kulit(??)
siapa yang tak perasan tu memang tak patut..actually,memang daripada hari tu
nak tukar..tapi ada.. je prob..masalah...masalah....=,=''
apa pendapat korunk??tapi i'm veryyyy...satisfied with my new blog.

^________________^

big claps 4 my sifu..adik qihah
alia dah link dia kat page creadit..
tq 4 the great tutor..i like it veryyy muchhh..

ni hasil sebelum dan selepas:



sebelum..




selepas..

I LOVE PURPLE....^_^

lepas ni sapa yang nak edit blog,boleh tengok tutor adik qihah..
promosi blog sifu jap..++,

petang tadi dah uji berat blog..
ternyata blog aku tak lah seberat mana..(belum banyak isi..=,=')


blog yang ringan di bawah 200kb
blog yang berat atas 200kb

nak try?? klik Dr blog

dr : awak patut bagi dia makan banyak lagi
berkhasiat..jangan abaikan dia!! kesian kat dia..
aku : ???*mendalamnye maksud dr blog(==,'')


oklah..wassalam..



No comments: