Tuesday, 31 January 2012

Segmen Jom Tambah Followers by Aiman


Assalamualaikum..allz!!!
x jawab dosa ('',)*!!



Buat kali ke 3 nye join contest..saje je rajinkan diri menaip..==,*ceh..padahal nak hadiah..
okeylah,kali ni join segmen yang dianjurkan oleh adik Aiman..-oo-* terang-terang tulis kat atas tu ^..

syaratnye x susah mana..sebab tu join..he..he..#pecah rahsia tak ikhlas..
syarat-syarat nak join ada kat bawah ni..:
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^^,...fuh.. *penat
^
^
^
^
^
^
^
^
syaratnye:
  • wajib ada blog *done!! (surely korang ada blogkan??cukup 1 syarat nak join!!)
  • wajib follow blog Aiman *done!! (macam tak biasa pulak kan..++,)
  • wajib like fanpage Aiman *done!! (mustahil korunk tak ada FB!!,cukup 1 lagi syarat..)
  • buat satu entry pasal segmen ni.. *tengah buat..hampir done
  • kalau rajin promote segment ni (tak wajib) *tak rajin!! =,=*pemalas!


mudahkan??^__^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
(--.)*sampai..
rewardsnye pulak:

- 2 yang bertuah akan di rss feed kan di blog Aiman
- 5 blog bertuah akan di bloglistkan....
- yang lain akan diletakkan dipost Aiman..

kalau nak join klik kat barner tu..

done!!!
^___________^



wassalam..







No comments: