Wednesday, 11 January 2012

cuti lagi??







Assalamualaikum all.
salam ukhwa juga..;p

tak tahulah kenapa tetiba rasa bosan duduk terperuk je kat rumah..=,= Tak tahu nak buat apa..facebook??? umm..bosanlah tiap2x hari mengadap..almost everyday,i'm doing the same thing!! sleep all over the time,
makan,pastu apa lagi..tengok tv ah..

Dah hampir sebulan..jadi pengangur tak bertauliah..ha..ha..nothing to do.=,= hate it!! sekarang dah bulan satu..result spm keluar maybe bulan tiga..NGERINYE!! Tak tau lah apa agaknye keputusanku..aduhai.. tak larat nak pikiq..tapi memang berharap sangat nak masuk matrik or asasi 1 tahun..mudah2xan dapat lah..amin..

bila teringat balik masa sekolah dulukan..rasa rindu pulak..lagi2x time study group..bukan setakat study jerk, siap kene jadi cikgu,buat explanation panjang lebar..baru aku paham susah-payahnye jadi cikgu..

oklah.tu jer nak cerita my sweet memories..bye all!!
pray 4 my luck..;p



No comments: