Monday, 30 January 2012

Cheritera Hati First Giveaway



assalamualaikum..allz..

sudah terang lagi bersuluh,bila nampak je pic kat atas tu^ maknanya aku join GA lah..ni first time join Giveaway..tak kisahlah menang ke tak..asalkan aku dah join..sekadar memeriahkan dunia blogger ni ..lagipun aku a.k.a alia baru lagi dalam dunia ni..tak payah banyak citer jom terjah GA ni!!!
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
66,*
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
fuh ==,.. penat aku taip...
nie syarat-syaratnya:

  • Buat satu entri mengenai Cheritera Hati First Giveaway.*done
  • Tag dua blogger lain *done
  • Tinggalkan link entri korang di ruang komen beliau *done
  • Follow blog cheriterahatyhaney.blogspot.com *done
kalau ada bunga mesti ada kumbang..kalau ada blog mesti ada followers..so,
kalau ada GA surely ada hadiah..yeah !! yeah !! ^___^#loncat-loncat.. lek lu.....tengok dulu hadiahnya apa..
^
^
^
^
^
^
^^,
^
^
^
^
^
^
^
hadiah:



Tempat Pertama:
1 produk Avail Beauty + 2 Shawl Inner Polkadot + Brooch

Tempat Kedua :
Produk Avail Beauty + 1 Inner Shawl Polkadot + Brooch

Tempat Ketiga :
1 Shawl Inner Polkadot + Produk Avail Beauty.


Saguhati (untuk 2 orang pemenang) :
Produk Avail Beauty
.



+o+ w0ww!!..bestkan?? jomlah join click sini supaya lebih clear..

ok,the last mission,alia nak tag kat:

selesai...^__^!!




No comments: